Juletræsfod

Nedenfor finder du et stort udvalg af juletræsfødder

Find den perfekt juletræsfod til dit juletræ

Når du tænker på de ting, du ikke kan vente med at lave omkring juletid, er det sandsynligt, at det er at hænge dine yndlingspynt op, spise lækker mad og lytte til stemningsfuld julemusik. En ting, der næsten helt sikkert ikke kommer på nogens liste, er at finde et godt juletræsstativ til montering af træet. Denne tilsyneladende utaknemmelige opgave er fyldt med potentielle udfordringer, værst af alt et uventet væltet træ.

Og selvom den vellykkede montering af træet i høj grad bliver taget for givet af ikke-træmonterede husbeboere, er virkeligheden, at alle praktiske trin eller tricks til at minimere denne ofte tidskrævende proces hilses velkommen med åbne arme. Det er af denne grund, at du vil investere i en af ​​vores mange juletræsfødder.

Disse praktiske juletræsfødder er lavet til at fjerne besværet ved monteringsprocessen for både ægte og kunstige træer (hvis dit træ ikke har et indbygget stativ). Glem alle vanvittige spand- og snavsideer, og nyd den enkle lethed ved at spænde dit træ på plads i løbet af få minutter. Nogle juletræsfødder indeholder også vandreservoirer for at holde dine rigtige træer sunde og glade i hele feriesæsonen.

Inden du besøger vores flotte juletræsfødder, er her nogle hurtige, vigtige ting at huske på, før du køber:

Størrelse

Du skal kende højden og stammens størrelse på dit træ for at sikre, at den juletræsfod du køber, kan rumme dit træs størrelse. Typiske juletræsfødder kan klare træer fra 186 til 244 cm højde med stammediametre fra tre til seks tommer. Hvis du har et større træ, giver juletræsfødder med brede, cirkulære baser generelt bedre stabilisering.

Vandbassin

Juletræer tørrer hurtigt ud og fælder deres nåle, hvis de ikke vandes regelmæssigt, så du vil sørge for at have et tilstrækkeligt vandbassin for at holde det hydreret. Mindre juletræer, omkring 186 cm, har brug for omkring fire liter vand om dagen, mens større træer skal bruge tættere på otte liter.

Bolte

Hvert juletræsfod vil have en slags boltemekanisme for at sikre, at træet forbliver låst fast i bunden. Selvom en eller to bolte kan være tilstrækkelige til en mindre base og et mindre træ, vil du sandsynligvis have mindst fire bolte til noget større. Fire bolte vil også sikre, at du bedre kan centrere træet i bunden ved at lægge pres fra fire retninger.

En stor forskel

Kunstige træer har typisk meget smallere poler for nemheds skyld, så stande for dem vil have meget smallere huller end stande for traditionelle træer. Vores topvalg er et af de få stande, der kan justere træhullet til at håndtere begge dele.

Opsummeringen omkring Juletræsfødder

Der er mange forskellige slags juletræsfødder derude. En anstændig vil være lavet af stærkt metal eller hård plast eller begge dele, vil have en relativt bred, cirkulær bund eller flere robuste ben, et træhul stort nok til dit træ og nok stærke bolte til at sikre træet.

Bare husk, det er vigtigt at købe den rigtige størrelse juletræsfod til dit træ eller omvendt for at sikre, at træstativet ikke vælter, hvilket er en sikkerheds- og brandfare. Vores liste indeholder juletræsfødder til alle størrelser af husstande, alle størrelser af træer og to muligheder for at vise dit træ på en roterende måde.